Fursecuri cu portocale

Fursecuri cu portocale

Parerea cititorilor
[Total: 22 Medie: 4.8]

Fursecurile cu portocale reprezinta desertul preferat al copilariei mele. Am pastrat reteta de fursecuri neschimbata in tot acest timp, pe cat de simpla, pe atat de usor de preparat si cu ingradiente foarte usor de gasit.

Ingrediente fursecuri cu portocale

800g făină
250g unt
2 ouă
2 portocale
250g zahăr tos
1 plic de praf de copt
sare



Mod de preparare fursecuri cu portocale

  1. Se rade coaja celor 2 portocale, apoi se storc bine.
  2. Untul topit se freaca bine cu zaharul pana se obtine o pasta omogena, apoi se adauga cele doua oua , amestecand in continuare.
  3. Se adauga sucul si coaja de portocala.
  4. Se incorporeaza treptat praful de copt si faina si se framanta bine, pentru a obtine un aluat destul de consistent.
  5. Aluatul rezultat se pune la frigider pentru o jumatate de ora, apoi, folosind un pahar sau fome de biscuiti se fac fursecurile, care se pun in tava si se coc la cuptor pentru 15 – 20 de minute.

Fursecurile se servesc reci 🙂 Pofta buna!

Save

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *