Inghetata de mango

Inghetata de mango

Parerea cititorilor
[Total: 9 Medie: 5]

Ingrediente

1-2 linguri miere, 1-2 lamai, 400-500ml smantana, 2 fructe de mango coapte



Metoda de preparare

Curata mango de coaja si taie-le in cubulete. Daca nu stii cum sa faci asta mai usor, vezi un tutorial video.

Pune cuburile de mango intr-un robot de bucatarie impreuna cu mierea, zeama si coaja rasa de la lamai si amesteca foarte bine.

Bate smantana foarte bine pana obtii o frisca consistenta si amestec-o cu piure-ul de mango.

Pune totul intr-un vas de metal, acopera-l si lasa-l la congelator 3-5 ore.

Cand abia incepe sa se congeleze, amesteca bine inghetata cu o furculita. Repeta acest procedeu la fiecare 20 de minute (in total de 3-4 ori).

Poti servi inghetata cu felii de mango.

Save

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *