Omleta cu spanac si ceapa

Parerea cititorilor
[Total: 21 Medie: 5]

O reteta pentru micul dejun. Cantitatile prezentate mai jos ajung pentru aproximativ 6 portii.

Ingrediente omleta

2 lingurite de ulei
2 cepe mari taiate rondele
4 cani de frunze de spanac
8 oua
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita de piper negru
3/4 cesti de branza



Mod de preparate omleta cu spanac si ceapa

  1. Se pun pe foc ceapa si 2 linguri de ulei, in tigaia preincalzita.
  2. Dupa ce ceapa s-a inmuiat, se adauga spanacul si se mai tine pe foc 2 minute, mestecand din cand in cand, pana se inmoaie si spanacul.
  3. Se amesteca intr-un bol ouale, sarea si piperul, apoi se toarna peste legume in tigaie. Se tine pe foc cateva minute, pana se intareste oul.
  4. Se presara branza deasupra si se coace timp de 8 minute la cuptorul preincalzit la 400 de grade.
  5. Mutati omleta pe un platoru si taiati-o in 6 bucati, pentru a o servi.

Save

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *