Reteta supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Parerea cititorilor
[Total: 16 Medie: 5]

Ingrediente supa crema de ciuperci

500g ciuperci proaspete
2 catei de usturoi
1 ceapa
1 mana de cimbru proaspat
1 litru de supa de pui sau de legume
1 mana de patrunjel
1 lingura de smantana
ulei
sare
piper



Mod de preparare supa crema de ciuperci

  1. Ciupercile tocate se pun pe foc intr-o cratita cu cateva linguri de ulei, impreuna cu cimbrul, usturoiul si ceapa tocate marunt. In cateva minute, ciupercile vor incepe sa isi lase apa. Lasa-le pe foc, sa fiarba in propriul lichi din de 20 de minute.
  2. Cand acest timp s-a scurs, adauga supa de legume sau supa de pui si mai lasa-le la fiert inca 20 de minute.
  3. Ia cratita de pe foc, elimina jumatate din apa si paseaza compozitia, apoi adauga smantana si patrunjelul si portiveste supa cu sare si piper.

Supa crema de ciuperci se poate servi cu crutoane sau paine prajita. De asemenea, poti prepara un amestec de sare, piper si zeama de lamaie pe care sa il pui in bolul cu supa la servire.

Save

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *