Salam de caise cu fistic

Salam de caise cu fistic

Parerea cititorilor
[Total: 16 Medie: 4.8]

Salamul de caise cu fistic (reteta vegana cu doua ingrediente) este foarte usor de preparat si este ideal ca gustare, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Ingrediente salam de caise cu fistic

4 cani de caise uscate
1 cana de fistic, nesarat si fara coji

Aveti de asemenea nevoie de folie alimentara pentru invelit.




Mod de preparare salam de caise cu fistic

  1. Folositi blenderul pentru caise, pana cand acestea se treansforma intr-o pasta lipicioasa.
  2. Maruntiti fisticul si amestecati-l bine cu pasta obtinuta din caise.
  3. Puneti pasta in centrul unei folii alimentare de ambalat si rulati-o pentru a-i da o forma cilindrica.
  4. Puneti salamul obtinut la frigider si asteptati una-doua ore, pana se intareste.
  5. Scoareti salamul din frigider si taiati-l felii. Puteti ambala separat fiecare felie pentru a le pastra pana cand vor fi terminate de mancat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *