Cheap Jerseys Elite Termeni si conditii • Retete pe gustul meu

Termeni si conditii

Bine ai venit pe site-ul Retete pe gustul meu. Prin accesarea acestui website, accepti termenii si conditile de utilizare expusi in continuare.

Continutul site-ului

Website-ul este detinut, intretinut si administrat de Dozo Plans SRL-D, denumit in continuare proprietar.

Toate informatiile continute in acest website sunt publicate cu scop informativ si reprezinta informatii generale.

Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza continutul website-ului in orice moment fara o notificare prealabila.

Continutul website-ului apartine proprietarului si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul proprietatului a oricaror elemente de continut se pedepseste conform legilor in vigoare.

Proprietarul nu ii confera vizitatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral website-ul, de a reproduce partial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul in orice alta maniera, in niciun scop, fara acordul scris al proprietarului.

Limitarea responsabilitatii

Proprietarul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor prin intermediul acestui website. Nu exista garantii in ceea ce priveste functionarea acestui website, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe website sau potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii folosesc acest website pe propria lor raspundere. Proprietarul nu garanteaza ca acest website, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele sau prin intermesiul serverului sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

In cazul includerii in continutul site-ului de legaturi catre alte site-uri, proprietarul nu poate fi facut responsabil pentru informatiile disponibile pe site-urile terte (continut, produse, servicii etc.).

Politica de confidentialitate

Vizitatorii pot face comentarii si orice alte comunicari, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Proprietarul are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Proprietarul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera proprietarului dreptul nelimitat, gratuit si irevocabil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Proprietarul isi rezerva de asemenea dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe website, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii niciunei persoane.
Politica de confidentialitate

Datele personale puse la dispozitie de catre utilizatori sunt stocate de catre proprietar si nu sunt dezvaluite tertilor.

Proprieratul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formulare in site.

Conform Legii nr. 677/2001, vizitatorii beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Datele nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele tale sunt incorecte sau nu mai sunt de actualitate, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Folosirea de Cookie-uri

Website-ul colecteaza informatii ce privesc exclusiv modul in care prezentul site este utilizat, prin folosirea de „Cookies”.

Proprietarul isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestor termeni si conditii fara o notificare prealabila.

Close
Urmareste-ne pe Facebook